Hvordan ser jeg Youtube på mit tv?

For at du kan se Youtube på dit tv, kræver det at du enten har et smart tv eller kan koble en pc til dit fjernsyn. youtube-og-smart-tv

Smart Tv

Hvis du har købt et smart tv, vil der højst sandsynligt allerede være installeret en app, da det er en af de mest populære hjemmesider i verden. Du skal blot klikke dig ind på dit tv’s “smart funktion”, og her vil der typisk være en app du kan klikke på for at komme til at se youtube videoer. Hvis der ikke er installeret en app til youtube(oftest på ældre smart tv’er), vil du kunne installere det selv. Du kan finde guides til dette på nettet ved at søge efter dit tv’s model nummer kombineret med youtube.

PC og youtube

Hvis du ikke har et smart tv, så er en anden løsning at gøre det via din pc. Her skal du blot bruge en HDMI udgang og indgang for at kunne koble de to ting sammen. Når du har sat tv’et til din computer kan du vælge om billedet kun skal være vist på tv’et, en klon eller udvidet skrivebord. Det er langt det nemmeste blot at vælge en klonet, så kan du bare slukke skærmen på din pc.

Tilbage til ofte stillede spørgsmål