Hvorfor er mit antenne tv-signal dårligt?

Der kan være mange grunde til at du oplever at have et dårligt antenne tv-signal. Det er oftest som følge af: tv-antenne

  • Dårlige kabler eller sågar knækkede
  • Ikke isolerede antennestik gamle eller dårlige samlestik
  • Vægstik der ikke fungerer optimalt længere
  • Fordelere / Forstærkere der er gamle eller ikke virker

Sørg for at tjekke at der er styr på alle disse ting, da det som regel er der problemerne opstår. Hvis du ikke kan få det til at virke ved at rette ovenstående, så er det en god idé at tage kontakt til en autoriseret antenneinstallatør, som der findes en hel del af rundt omkring i landet.

Antenne opsætning

Det er en god idé altid at tjekke at man har fået sat sin antenne i den rigtige retning, inden man begynder at pille ved alt for meget, da det jo er en vigtig ting i forhold til at modtage sit signal ordentligt. Hos din udbyder vil du oftest kunne finde en oversigt over retninger som du skal pege din antenne. Alternativt kan man igen få hjælp af en autoriseret antenneinstallatør.

Forstyrrelser fra andre signaler som fx mobilt bredbånd

Selvom det sker sjældent, så kan der forekomme forstyrrelser fra fx mobilt bredbånd, typisk på grund af gamle eller billige antennekabler, antennestik eller forstærkere. Hvis du har udskiftet til nyere versioner, bør du ikke opleve nogen problemer med forstyrrelser fra andre signaler.