Bland selv dine TV kanaler

Det er blevet mere almindeligt hos udbyderne at tilbyde, at man selv har en større indflydelse på sin TV pakke i form af, at man selv kan blande kanalerne i den. Det er har før været et problem, at man havde en TV pakke, hvor man måske kun så halvdelen af sine kanaler. Det giver sig selv, at dette er spild af penge, men det har før i tiden været svært at undgå, da man som sådan ikke selv har haft den store indflydelse på sine TV pakker. Her i denne artikel kan du læse mere omkring, hvad det vil sige selv at blande sine TV kanaler.

Større mulighed for at blande kanaler

Det er ganske normalt på det danske marked inden for TV, at man køber en pakke, hvor der allerede er en række kanaler med.  Hvor mange kanaler der er i pakken afhænger meget af, hvilken en man vælger. Nogle TV pakker har over 60 signaler, hvor andre kan have helt ned til 15. Det er dit behov og dit budget, der afgører dette. Bestiller du en af de store pakker, vil der dog også sandsynligvis være en række kanaler, som du sagtens kunne undgå at have med, fordi du ikke har tænkt dig at se dem.

Det har man før i tiden levet med, men nu tilbyder flere og flere TV udbydere altså, at man kan blande selv. Det vil sige, at du kun betaler for de kanaler, som du ser. Et af de mest populære selskaber du kan gøre dette i er i YouSee, der er en af Danmarks største udbydere af TV.

Overvejer du, om en TV pakke med bland selv kanaler er noget for dig, så er det det, hvis du kun ønsker at betale for de kanaler, som du rent faktisk ser. Markedet inden for dette er stadig i rivende udvikling, og der er ingen tvivl om, at mulighederne vil være meget bedre om blot et par år.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *