Boxer TV til salg?

Du kender med garanti Boxer Tv fra fjernsynet. De har været gode til at markedsføre sig selv, og det har ført til kæmpe succes inden for “bland-selv-TV-kanaler”. Dog skal det alligevel sælges, og mange af de store TV udbydere er potentielle købere. Man anser blandt andet Stofa og Waoo for at være nogle potentielle købere.

Det er ikke hvilken som helst virksomhed, som skal sælges. Faktisk er Boxer den tredje største udbyder af TV i hele Danmark, og derfor skal der også nogle penge på bordet. Boxer har cirka 300.000 danske hustande, og det er altså en rigtig god del af de danske husstande, som ligger under Boxer, når det kommer til TV.

Det kan dog hverken be-eller afkræftes hvorvidt rygterne taler sandt, men den mængde af penge som potentielt set er involveret, gør at rygtet bliver noget mere pålideligt. Man ser oftere og oftere nye TV udbydere og telefonudbydere, som starter op og får opbygget sig selv en god mængder af kunder, for så at sælge til de større virksomheder.

Boxer er unikt

Boxer er helt unikt, da de som de eneste tilbyder, at man kan købe ekstra kanaler til ens TV-pakke. Derfor er det også sjældent, at man ser en så unik service blive solgt videre. Det er netop den måde, som Boxer har formået at markedsføre sig selv, men også deres meget unikke produkt og nytænkning inden for TV pakker, som formentlig har været med til at gøre, at deres succes er blevet så stor, som den er.

Det skal blive spændende at følge salget af Boxer. Hold dig opdateret på Watzmenow.tv.