Streamingtjenester

Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til de mange forskellige streaming tjenester der er tilgængelige for dig her i Danmark. Se listen herunder.

Indhold Pris/måned
viaplay-logo Film, TV og sport
Læs mere
79-229 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
netflix logo Film og serier
Læs mere
79-119 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
hbo nordic logo Film og serier 79 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
youbio-logo Film, serier og C-more live tv 99 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
tv2 play logo Live tv, serier og film 59-119 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
dplay Serier og sport 79-159 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
dansk filmskat Gamle danske film 39-45 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
cmore play logo Serier og film 99 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   

Hvilken streaming tjeneste passer til dig?

Hvis du ønsker at finde den rigtige streaming tjeneste, skal du kigge dig efter en tjeneste, som passer til dig. Som du kan se, har alle streaming tjenesterne forskellige produkter og priser. Derfor kan det være lidt en jungle at finde den, som er den perfekte til dig. Ikke desto mindre har vi forsøgt at give dig det bedste mulige overblik over de forskellige tjenester. Det betyder også, at du kan se, hvilke produkter som primært findes på streaming tjenesten.

Derudover kan du nemt og overskueligt se prisen. Du skal være opmærksom på, at det betales per måned. Som oftest er der ingen binding på tjenesterne, og derfor kan du altid melde dig fra igen, hvis du ikke er tilfreds med streaming tjenesten.

For at få det bedste resultat, skal du naturligvis udvælge dig det, som umiddelbart falder i din smag. Derefter kan du trykke på “gå til udbyder”, hvor du vil blive ført direkte videre til den streaming tjeneste, som du ønsker. Vi håber, at vores oversigt over streaming tjenester, kommer til at hjælpe dig med at finde den perfekte streaming udbyder.

Streaming og fordele ved dette

Streaming har fordele for dig, som ikke ønsker at se film på Tv med reklamer. Derudover er det for dig, som ønsker at se lige nøjagtigt den film, som du selv har muligheden for at vælge. Desuden skal du heller ikke vente på at filmen eller serien kommer i TV’et, og du kan se ligenøjagtigt på det tidspunkt, som passer dig bedst. Mange bruger Streaming, når de er på farten. På den måde kan man lige nå et afsnit af sin yndlingsserie, mens man er på vej hjem i toget eller andet.

Desuden er det muligt at streame fra smartphones, computeren og de nyeste modeller af fjernsyn giver dig også muligheden for at hente APPS, som let lader dig navigere rundt i streaming tjenestens udvalg af film og serier. Desuden ligger film og serier i den højeste kvalitet muligt, så du slipper for at se gode film i dårlig kvalitet, hvis du bliver medlem af en streaming tjeneste. En af de fordele som langt de fleste mennesker elsker ved streaming er, at det er 100% reklamefrit, og du har muligheden for at spole frem og tilbage lige så tosset, du ønsker.

Ulemper ved streaming

Der er naturligvis også nogle ulemper ved streaming. For det første koster det et fast beløb hver måned. Det er naturligvis noget, som man er indforstået med, når man laver aftalen, men ikke desto mindre er det værd at nævne. Derudover kan nogle mennesker have problem med deres streaming, hvis de har en dårlig internetforbindelse. Derfor er du meget afhængig af, at din internetforbindelse er i orden. Er den ikke dette, kan det forårsage en dårlig oplevelse med den film eller serie, som du har sat på.

Nogle streaming tjenester har kun begrænset indhold i Danmark. Det betyder, at du kan have et meget ringe udvalg af film og serier, hvis du befinder dig i Danmark. Desværre er det noget, som vi ser tit. En god ting som kan hjælpe dig uden om dette problem, kunne være at opsætte dig til en “proxy”, hvor du kan få din IP i udlandet, og dermed få mange flere serier og film. Det er en besværlig process, men kan være det hele værd.

Det er nemt at bestille streaming tjenester online

I og med at streaming kun kan foregå online, skal det selvfølgelig også bestilles online. Heldigvis har streaming tjenesterne sat sig op til dette, og det betyder, at det er super nemt at navigere rundt på deres sites. Desuden har Gobredbaand.dk gjort det endnu nemmere, da vi har samlet alle de streaming tjenester, som er tilgængelige i Danmark. Så i en kombination af streaming udbyder, deres produkt og ikke mindst priser skal du finde den tjeneste, som passer bedst til dig og dit behov.

Bestil streaming tjenester allerede i dag, og få langt mere ud af din smartphone, computer og TV.

Læs også mere om TV pakker og TV udbyder.