HBO Nordic

Du har sikkert læst en masse om HBO Nordic, men hvad kan streamingtjenesten egentlig tilbyde? For mange mennesker virker tjenesten måske lidt uoverskuelig, men den har alligevel sine fordele. Dem skal vi læse mere om nedenfor.

Kæmpe udvalg af serier

HBO Nordic har et af de absolut største udvalg af serier på de danske streamingtjenester. HBO Nordic får nemlig en masse af deres indhold fra den Amerikanske HBO. På trods af at de faktisk ikke er samme firma, må man sige at de formår at samarbejde ganske glimrende. Det er blandt andet kæmpe serier som Game of Thrones og Trueblod, som du kan finde på HBO Nordic.

HBO Nordic er ligeledes kendt for at have serier med i deres sortiment, som ikke er bange for at vise vold, ødelæggelse og nøgenhed. Derfor kan du forvente en streamingtjeneste, hvor du har adgang til langt de meste content, når det kommer til film og serier.

HBO Nordic – De klart hurtigste!

Når der er blevet sendt serier i USA, kan det ofte taget ekstremt lang

HBO Nordic: Serienørdernes paradis

Amerikanske HBO er kendt for storslåede serier, hvor nøgenhed og vold ikke er usædvanligt i et ellers konservativt tv-land. I slutningen af 2012 trådte HBO Nordic ind i Danmark. Siden da er der kommet flere serier til, og prismodellen er blevet justeret et par gange.

Teknisk set er HBO Nordic ikke samme selskab som HBO, men du vil kunne finde størstedelen af indholdet fra den amerikanske kanal på HBO Nordic. Storslåede serier som Boardwalk Empire, Game of Thrones og True Blood pryder tjenesten, og afsnit er tilgængelige 24 timer efter de er sendt i USA – med undertekster! Det er tjenestens helt store trumfkort, hvor man med andre tjenester skal vente måneder, hvis ikke år, før indhold bliver tilgængeligt.

HBO Nordic har også film, men det er ikke her, tjenesten trækker de 79 kroner i abonnement ind. Udvalget på en håndfuld hundrede film er rart at have, men imponerer ikke.

Hvor andre tjenester som Netflix brillerer på børneindhold, er HBO Nordic klart mest fokuseret på voksenindhold.

Den største konkurrent er da også Netflix, hvor man kan have flere brugerprofiler og have to eller fire samtidige samtidige streams. På HBO Nordic er der én brugerprofil og kun ét samtidigt stream på de i alt fem enheder, man kan registrere til tjenesten.

Læs mere om Netflix.