Netflix

Netflix er en kæmpe streamingtjeneste i hele verden, og det har nogle fordele for dig som kunde. Læs med og lær meget mere om Netflix!

Netflix er som nævnt den absolut største streamingtjenester verden over og bestemt også i Danmark. Det må der være en grund til, og du er sikkert også interesseret i, hvad det er, der gør dem så populære. For er det udelukkende god markedsføring? Eller er der også et lækkert produkt gemt bag betalingsbroen? Lad os kigge på det!

Det unikke ved Netflix

Noget af det som rigtigt mange mennesker hader ved serier er, at de sjældent kan se alle afsnit på en gang. Det er da også irriterende, er det ikke? Netflix har forsøgt at skabe noget, som muliggøre, at deres kunder kan se en serie på en gang, lige så snart serien er blevet udgivet. Netflix gør faktisk noget, som ingen andre gør. De producerer nemlig deres egne serier, og man må sige, at de gør det med succes. For ikke nok med at Netflix naturligvis er de eneste, som ligger inde med disse serier, som giver det, som sagt, også muligheden for at lancere alle afsnit på en gang. Det er der rigtig mange af deres brugere, som er helt vilde med. Det kan måske være endnu en af forklaringerne til deres massive succes verden over.

Det er for eksempel serien House of Cards, som Netflix har produceret.

Man kan mærke hvor Netflix streaming har rødder

Netflix har rødder fra de gamle dage, og de startede faktisk med at levere DVD’er på knallerter og cykler tilbage i 1997. Derfor har Netflix faktisk også rigtigt mange film helt tilbage fra den tid. Det er dejligt for os, som elsker film af den lidt ældre klasse. Det betyder også, at du for billige penge får en masse klassikere, helt uden at skulle ud og købe DVDen selv. Netflix ligger sig også her, langt foran deres konkurrenter som for eksempel Viaplay, som mest har nyere film og reality serier.

Du får alt dette til kun 79 kroner om måneden, og så kan du endda være online med 2 enheder af gangen. God fornøjelse!

GÅ TIL NETFLIX