Viaplay

Viaplay er en tjeneste, hvor nemt og hurtigt kan streame on-demand. Som du sikkert kan se, er ejet af Viasat, og derfor har de meget af det samme indhold. Det vil sige, at du kan finde en masse sport, men samtidig kan du også finde en masse reality TV. Derfor er Viaplay også lidt kendt som den streaming tjeneste, der i højere grad er henvendt til unge mennesker. Viaplay tilbyder en række fede features. For eksempel kan du streame direkte fra din telefon og tablet, hvis du altså har deres gratis app.

En lille side information er også, at hvis du har Viasat TV i forvejen, har du faktisk allerede adgang til dette. Derfor skal du ikke tænke over at købe Viaplay, hvis du er Viasat kunde.

Noget som man sjældent ser på disse streamingtjenester er, at du har muligheden for at få en langt lavere pris, hvis du ikke har et så stort behov. Det er faktisk noget, som er ganske fordelagtigt for dig, som måske kun ønsker at se et eller to programmer på tjenesten. Det har du så muligheden for, uden at skulle betale fuld pris for noget, som du alligevel ikke bruger fuldt ud. er du for eksempel mest interesseret i ting som reality TV og film, så er prisen ikke mere end 79 kroner. Det er faktisk ret billigt, hvis man kigger hen imod andre streaming tjenester på internettet. Vil du derimod gerne have sport oven i prisen, skal du betale 229 kroner.

Hvad kan Viaplay tilbyde dig?

Viaplay kan tilbyde dig et hav af forskellige programmer. Det er dog mest reality og sport, som de kan give dig. Som sagt har de også en masse film, og de er da også noget værd. Skal du dog til at se en masse film, er det måske ikke Viaplay, som du skal have. Viaplay er primært lavet til, at du kan holde dig opdateret på de forskellige reality programmer, som du måske ikke har muligheden for at følge hver eneste dag. Hvilke populære serier kan du for eksempel se på Viaplay?

  • Paradise Hotel
  • For Lækker til Love
  • Familien fra Bryggen
  • Sommer i Sunny Beach
  • … Og mange flere

Det gode ved at have en streamingtjeneste, er for dig, som elsker reality TV, at du har muligheden for at opdage en masse ny god og spændende reality. Der er forskellige kategorier på streamingtjenesten, som også betyder, at du nemt og hurtigt kan navigere rundt i de forskellige programmer og finde lige nøjagtigt det, som du føler dig underholdt af.

viaplay logoBør jeg købe Viasat TV pakke?

Det er ikke sikkert, at Viasat Tv er det rigtige for dig. Er du for eksempel ofte på farten, kan det sagtens være, at du kan nøjes med blot at have deres streamingtjeneste. Derudover er deres TV pakker for nogle ret dyre, og man må sige at 79 kroner er en smal sag for rigtig mange mennesker. Så hvis du alligevel aldrig får set reality TV, på de tidspunkter de rent faktisk bliver sendt, kan det være at Viasat TV ikke er noget for dig alligevel. Man kan også argumentere for at Viaplay fungerer meget som en TV pakke, helt uden at være det!