Boxer TV pakker

boxer-tv-pakkerBoxer er en af de nyeste udbydere af TV pakker på det danske marked. Det er en udbyder, der tilbyder digitalt TV til deres kunder. Boxer tilbyder deres kunder at se Danmarks mest populære TV kanaler, ligesom det også er muligt at tilkøbe kanaler hos dem, som du gerne vil se.

Boxer TV blev stiftet tilbage i 1999 i Sverige. Der gik dog nogle år, før selskabet gik en på det danske marked og tilbød TV pakker til danskerne. Det er faktisk først inden for de seneste år, at Boxer har fået fat i det danske TV marked. Der er som udgangspunkt ikke nogle i Danmark, der ikke kan få et Boxer TV abonnement. Det er dog vigtigt, at du her er opmærksom på, at dækningen er bedre i nogle områder, end den er i andre områder. Bor du for eksempel i et yderområde, hvor der er meget skov, eller hvor du er tæt på vandet, kan signalet godt være dårligere. Derfor anbefaler vi hos Watzmenow.tv, at du altid undersøger, om der er dækning i det område, hvor du er bosat. Ellers risikerer du at bestille noget, som du ikke kan bruge.

Noget af det, der gør Boxer unikt er, at du har mulighed for at se TV, selvom du benytter en almindelig antenne. Du får nemlig en boks med til dette, når du bestiller en Boxer TV pakke.

Boxers TV pakker

Der er rigtig mange danskere, der har flere fjernsyn rundt omkring i huset. Skal i kunne se TV på flere værelser i huset, så er Boxer et rigtig godt valg. Der er en række forskellige muligheder for dig, når du bestiller Boxer.

Der er mulighed for at få 4 forskellige TV pakker hos Boxer.  Du har mulighed for at få tv-pakkerne Flex 8, Boxer Mix, Boxer Max, Boxer mini samt mulighed for en række tilvalgskanaler. Boxer er altså ret fleksible på dette punkt.

Du kan her på Watzmenow.tv også sammenligne alle TV pakker.

GÅ TIL SAMMENLIGNING