Canal Digital TV pakker

Kanaler Oprettelse Binding Mindstepris Pris per måned
canal digital logo 20 kanaler kr. mdr. 2.452,50,- 
6 mdr.
399 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
canal digital logo 57 kanaler kr. mdr. 3.142,50,- 
6 mdr.
514 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   


Canal Digital, der ejes af Telenor, er en af de største udbydere af TV i HD i Danmark. Er du til en tv pakke, hvor du får mange kanaler for pengene, så er en tv pakke fra Canal Digital et rigtig godt valg. Vi har neden for samlet Canal Digitals tv pakker, så du nemt kan sammenligne dem med hinanden.

TV efter dit behov!
Canal Digital er som nævnt en af de største tv udbydere herhjemme. I sortimentet finder du 2 tv pakker, der adskiller sig fra hinanden på flere måder. Mest af alt så adskiller de sig selvfølgelig på mængden af kanaler og ikke mindst hvor mange, du kan se. Vi beskriver neden for de forskellige tv pakker, du finder ved Canal Digital.

Local
Local er til dig, der elsker at se dansk tv- og som ikke har behov for så mange tv kanaler. I pakken får du blandt andet adgang til TV2′ kanaler, kanal 5, 6’eren samt et par Viasats kanaler. Du får altså både mulighed for at se masser af dansk tv, sport, reality, film og serier. TV pakken giver dig adgang til 20 kanaler – heraf er 10 af dem i HD. Du får i local pakken adgang til GO filmleje.

Family
Family er for dig, der ønsker et større udvalg i tv kanaler og samtidig er villig til at betale lidt mere hver måned. Family pakken giver dig nemlig 57 kanaler, hvoraf de 23 af dem er i HD. Med denne tv pakke får du både et stort udvalg danske og udenlandske tv kanaler, og der er rig mulighed for både at se sport, reality, dokumentarer, serier og rigeligt med film. Alle kanalerne i local pakken er med i family pakken.

TV boks og parabol

canal digital tv pakkerFor at du kan modtage Canal Digitals tv signal, skal du have en tv boks. Canal Digital bruger parabol tv, og her er en tv boks nødvendig. Ude i rummet cirkulerer satelitter rundt, der sørger for at sende signaler til din parabol, så du kan modtage dit signal. Efter dette sender parabolen signalet ned til din tv boks, der så sørger for at gøre disse frekvenser til tv, som du kan nyde.

Har du ikke en parabol installeret på din bolig lige nu, skal du sikre dig, at du gerne må dette. Bor du i eget hus ejet af dig, er det ikke noget problem. Bor du derimod til leje, så er det bare at spørge din udlejer om tilladelse samt eventuelt bygningens andre lejere.

Du kan i forbindelse med en Canal Digital TV pakke få to forskellige tv boks, og der er altid en tv boks med i den tv pakke, du end måtte købe ved Canal Digital. I de ovenstående tilbud, er der desuden også en parabol med. Det er i boksen muligt at tilslutte en ekstern harddisk, så du har plads til film. Man siger som regel, at en stor tv boks er bedst egnet til en stor tv pakke.

Uanset dit behov for TV pakker, så er en tv pakke fra Canal Digital et rigtig godt bud på en god udbyder.

Canal Digital TV Pakke – de muligheder har du

Canal Digital er en virksomhed, der er i hastig vækst. Derfor er Canal Digital også en af de TV udbydere, der går forrest i forhold til konkurrenterne, og det afspejler sig i nogle af de ekstra ydelser, de tilbyder. Det afspejler sig i den grad også i en høj kundeservice, hvor du altid kan få hjælp, hvis du er i tvivl om noget – både teknisk eller i forhold til dit abonnement. Af tilvalgsmuligheder kan blandt andet vælges flere sportskanaler, erotiske kanaler samt en række ekstra kanaler. Canal Digital har altså alt det, du har brug for, når du skal bruge en tv pakke.

Gode råd inden valg af TV pakke

At vælge og finde den rette tv pakke, kan godt virke uoverskueligt for mange. Der er mange udbydere herhjemme, og det betyder også en stor konkurrence. Det betyder altså, at du kan være heldig at finde et godt tilbud, hvor du for eksempel kan spare oprettelsen. De mange udbydere gør dog også, at det kan virke uoverskueligt at finde den rette pakke. Derfor er det vigtigt, at du finder dine behov, inden du går på jagt efter din nye Canal Digital TV pakke. Nedenfor får du en række gode råd til, hvad du bør tænke over, inden du træffer dit valg.

Hvilke kanaler ser jeg?
Der er ikke noget ved at betale penge for kanaler, som du alligevel ikke ser. Derfor bør du forsøge at finde en tv pakke, der har færrest muligt kanaler ud over dem, som du selv ønsker at se. Det betyder altså, at du ikke skal betale for tv kanaler, du ikke ser. Prøv at lav en liste over de kanaler, du godt kunne tænke dig. Så har du noget at gå ud fra.

Hvor meget er jeg villig til at betale?
Efterfølgende skal du gøre op med dig selv, hvor mange penge du er villig til at betale for din nye tv pakke. Der findes tv pakker i mange forskellige prislag. Dog får man jo naturligvis mere jo mere man betaler. Det betyder altså flere kanaler og også flere ydelser. Overvej også inden du vælger din nye Canal Digital tv pakke, hvor mange rum du skal se tv i.

Du kan også sammenligne alle TV pakker fra landets bedste udbydere.
GÅ TIL SAMMENLIGNING   

Læs mere om Fullrate TV pakker.