Stofa TV pakker

Kanaler Oprettelse Binding Mindstepris Pris per måned
stofa-logo 26 kanaler kr. mdr. 1194,- 
6 mdr.
199 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
stofa-logo 39 kanaler kr. mdr. 2010,- 
6 mdr.
335 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
stofa-logo 59 kanaler kr. mdr. 3174,- 
6 mdr.
529 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   

stofa-tv-pakkerStofa er en af de største og mest markante udbydere af TV pakker herhjemme i Danmark. Besøger man mange danske villakvarterer, så vil det være Stofa, der leverer TV til mange husstande. Her på siden kan du få lidt mere information omkring Stofa som TV udbyder, samt hvad du kan forvente.

Stofas TV-pakker

Når du vælger TV fra Stofa, skal du ikke betale noget i oprettelse, og du er heller ikke bundet i for eksempel 6 måneder af det abonnement, du tegner dig. Det er en af de helt store fordele ved Stofa TV pakker. Du kan opsige dem, hvis det ikke passer dig at have en af deres TV pakker mere, eller hvis du falder over et bedre tilbud, så har du let ved at skifte udbyder. Når du bestiller en TV pakke fra Stofa, så skal du have opsat et modem. Ønsker du dette koster det 99 kr. ekstra. Dem betaler du i forsendelse.

Stofa har nogle rigtig fine hastigheder i deres abonnementer. De kan både levere internet og TV via kabel-tv med en god hastighed på 111/11 i Mbit. Det er relativt meget højere, end hvad man kan få, hvis du for eksempel fik signalet gennem et telefonstik.

En af de helt store fordele ved at vælge en TV pakke fra Stofa er, at du får gratis internet med, hvis du bliver TV kunde ved Stofa. Det er rigtig attraktivt for mange, og det er ikke alle selskaber i Danmark, der tilbyder dette.

Stofa er også mere end bare en traditionel TV udbyder. Det giver dig mulighed for at se TV på alle dine enheder, når du er logget på dit internet. I og med at du ofte vil finde Stofa i lokale antenneforeninger, kan udvalget af kanaler godt være relativt begrænset. De mest kendte som DR’s kanaler og TV2’s kanaler er dog som regel altid med.

Mere om Stofa

Stofa er en af de større virksomheder inden for TV i Danmark, når det kommer til at levere TV og internet. De har mere end 600.000 kunder i Danmark, og er dermed en af de klart største virksomheder inden for dette felt. I Stofa finder du over 400 ansatte, der er klar til at hjælpe dig med at få dit TV til at virke.

Et af Stofs helt store markeder er at levere til antenneforeninger, boligforeninger og lignende. Stofa er i dag ejet af et af de største teleselskaber i skandinavien – nemlig Telia.

Du kan via nedenstående knap sammenligne alle TV pakker fra de bedste danske udbydere.

GÅ TIL SAMMENLIGNING   

Læs mere om Viasat TV pakker.