Telia TV Pakker

Kanaler Oprettelse Binding Mindstepris Pris per måned
tv pakker telia 15 kanaler kr. mdr. 495,- 
6 mdr.
99 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
tv pakker telia 25 kanaler kr. mdr. 1.494,- 
6 mdr.
249 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
tv pakker telia 47 kanaler kr. mdr. 1974,- 
6 mdr.
329 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   

Info om Telia TV pakker

Telia er efterhånden ved at have vundet sin plads på det danske marked for tv pakker. Det er ikke uden grund, da Telia leverer et solidt produkt til en suveræn god pris. Deres kombi produkt 4one, 4more og 4all giver dig både tv og bredbånd til en super god pris. Herunder kan du se pakkerne og hvor mange kanaler de forskellige inkluderer:

Du har tre forskellige pakke løsninger at vælge mellem hvis du skulle vælge at købe dit tv abonnement hos Telia. Med en pris på 299,- pr. md. for deres mindste pakkeløsning, er vi nede i en pris hvor ikke ret mange andre udbydere kan være med. Man kunne dog godt ønske sig at man havde mulighed for at skalere sin bredbåndsforbindelse op i forbindelse med at man køber en større pakke. Hvorvidt det er muligt at opgradere denne i betaling for et ekstra gebyr vides ikke.

Gode råd inden valg af Telia TV pakker

telia tv pakkerInden du skal beslutte dig for, hvilken TV pakke fra Telia, du ønsker, er det altid en rigtig god idé at få styr på dine behov. Hvilke kanaler ønsker du at se, og hvor mange fjernsyn skal kunne se TV? Det er en god idé at lave en oversigt over kanaler, som du gerne vil kunne se, da det vil gøre det nemmere for dig, når du skal finde en Telia TV pakke. Er i flere fjernsyn, der skal kunne se TV, så skal i sandsynligvis også have flere bokse. Når du har fået styr på, hvad dine behov er, har du altså meget lettere ved at finde en god pakke, da du har noget at gå efter. Så kan du sammenligne de forskellige pakker med hinanden og finde den billigste og bedste for dig.

Husk også altid at finde ud af, om Telia i det hele taget dækker i dit område. De har dog en rigtig bred dækning, så dette vil kun kunne gøre sig gældende, hvis du er bosat i et yderområde. Du kan på Telias hjemmeside finde et dækningskort, der beskriver, hvilke områder de dækker. Her kan du se, om du har mulighed for at få TV fra Telia.

Du kan neden for sammenligne alle TV pakker.

GÅ TIL SAMMENLIGNING   

Læs mere om Waoo TV pakker.