Viasat TV pakker

viasat-tv-pakkerVælger du en TV pakke fra Viasat, er du sikret at få en TV pakke med et bredt udvalg i kanaler. Der er nemlig et rigtig godt udvalg i kanaler fra Viasat, og derfor er det en rigtig god udbyder, hvis du vil have underholdning direkte hjem i din stue. Her på siden kan du læse lidt mere om Viasat, og hvorfor der er fordele ved at vælge dem som din TV udbyder.

Fordele ved Viasat TV pakker

En af de helt store fordele ved at vælge TV pakker fra Viasat er, at der er et rigtig godt udvalg af kanaler, der passer til både parabol, kabel og bredbånd. Viasat er en af de førende TV udbydere inden for digitale kanaler, og du har i høj grad mulighed for at have indflydelse på din egen TV pakke. Viasat har som udgangspunkt 2 TV pakker, hvor du har lige godt 32 muligheder for at blande kanaler på kryds og på tværs. Der er altså rig mulighed for at få dækket dit TV behov. Der er naturligvis alle de mest populære kanaler i Danmark som, og så er der naturligvis også ne lang række af Viasats egne kanaler som for eksempel TV3+. Vælg Viasat og få et rigtig godt udvalg i TV kanaler!

Mere om Viasats TV pakker

Viasat har på nuværende tidspunkt 2 forskellige TV pakker. Vi har nedenfor beskrevet dem begge, så du hurtigt kan finde frem til den, der passer bedst til dig. Du kan læse mere om de forskellige pakker nedenfor.

Danmarks tv-pakken

Viasats store Danmarks pakke er en TV pakke, der leverer underholdning til hele familien. I pakken får du rigeligt med sport, nyheder, spændende dokumentarer og ikke mindst børne-tv. Det er altså en rigtig god pakke for hele familien, da der er mulighed for at få dækket ethvert behov for at se TV i den. Der i pakken mere end 50 kanaler.

Bonus tv-pakken

Bonus TV pakken er en mere basis TV pakke fra Viasat, der er god til dig, der ikke har de helt store TV behov. I pakken får du de danske kanaler. Du får i pakken blandt andet adgang til at kunne se kanaler som TV2, TV 3 samt DR’s kanaler.

Ønsker du at sammenligne TV pakker, kan du gå vide til vores oversigt via nedenstående knap.

GÅ TIL SAMMENLIGNING