Waoo TV pakker

Kanaler Oprettelse Binding Mindstepris Pris per måned
waoo logo 24 kanaler kr. mdr. 954,- 
6 mdr.
219 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
waoo logo 31 kanaler kr. mdr. 1.644,- 
6 mdr.
349 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
waoo logo 57 kanaler kr. mdr. 2394,- 
6 mdr.
499 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   


Waoo er en forholdvist ny udbyder af tv pakker herhjemme i Danmark. tv pakker er dog ikke det eneste, som Waoo beskæftiger sig med, de tilbyder nemlig også telefoni og internet. Netop tv pakker er et område, hvor Waoo står rigtig stærkt. De har nemlig et stort udvalg i kanaler. Det betyder altså, at der er tv til dig, uanset hvilken form for underholdning, du er til. Hos Waoo finder du 4 forskellige hovedpakker – en minipakke, der indeholder 17 kanaler, en lille pakke med 24 kanaler, en favoritpakke på 31 kanaler og en stor pakke med 57 kanaler. Det er ud over dette også muligt at vælge nogle Viasat pakker. Du kan få et overblik over de forskellige produkter nedenfor.

waoo tv pakkerMulighed for tilvalg hos Waoo

Du kan tilkoble flere tilvalgspakker som en form for opgradering af grundpakkerne ved Waoo. Du får mulighed for dette, hvis du vælger deres kabel-tv abonnement. I tilvalgspakker kan blandt andet vælges børnepakker, underholdingspakker og mange flere spændende pakker. Du kan altså helt sikkert finde en pakke, der er skræddersyet til dine behov.

Personligt TV

Ved Waoo kan du få muligheden for at sammensætte din pakke, lige som du har lyst til. Du kan vælge TV kanaler i en høj kvalitet, og du kan sammensætte dem som du har lyst til. Du kan pause og spole i udsendelser som du har lyst til, og du får også muligheden for at leje film via Waoo! Bio.

Husk altid at tjekke op på din dækning og finde dine behov for TV, inden du bestiller en ny Waoo! Tv pakke.

Du kan også sammenligne alle TV pakker.

GÅ TIL SAMMENLIGNING   

Læs mere om YouSee TV pakker.