YouSee TV pakker

Kanaler Oprettelse Binding Mindstepris Pris per måned
yousee logo 20 kanaler 599 kr. mdr. 1.162,- 
6 mdr.
464 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
yousee logo 44 kanaler 599 kr. mdr. 1.262,- 
6 mdr.
564 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
yousee logo 54 kanaler 599 kr. mdr. 1.163,- 
6 mdr.
664 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
yousee logo 68 kanaler 599 kr. mdr. 1.462,- 
6 mdr.
764 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   

I år 2016 blev YouSee til TDC. Hos YouSee finder du et stort udvalg af services, blandt andet mobilabonnementer, bredbånd og tv pakker. Det er en af Danmarks klart største tv-udbydere med en markedsandel på omkring 50% i Danmark. Som forbruger har du som nævnt mulighed for at få flere forskellige løsninger hos dem, men TV er et af de områder, hvor de er ekstra skarpe. YouSee TV pakker

Forskellige tv pakker

Der findes som udgangspunkt 4 forskellige tv pakker hos YouSee. Der findes en lille pakke, en basis, mellem og en stor pakke. Alle TV pakker er inklusiv bredbånd, og du får ingen binding hos YouSee.  Du betaler et fast månedligt beløb, der er sat sammen ud fra valg af kanaler.

Om YouSee

yousee tv pakkerYouSee er et dansk selskab, der blev stiftet i 1963. Selskabet startede med at hedde Jysk Telefon, skiftede senere navn til TDC, og senere YouSee. I dag er firmaet en af Danmarks største udbydere af tv pakker. Faktisk har mere end 1 million en tv pakke fra YouSee. Der findes en lang stribe af butikker rundt i Danmark, som du kan besøge, hvis der skulle opstå problemer med dit abonnement.

3 gode grunde til at vælge YouSee

Vi har nedenfor samlet 3 gode grunde til, hvorfor du skal vælge en tv pakke fra YouSee.

  • Bredt udvalg i kanaler – både danske og internationale
  • Vælg kanaler efter behov
  • God dækning i stort set hele Danmark

Gode tips inden valg af TV pakke

Inden du vælger din YouSee tv pakke, bør du altid tage stilling til, hvilke kanaler du rent faktisk ønsker at kunne se. Ellers kan du ende i en situation, hvor du kommer til at betale for nogle kanaler, som du ikke skal bruge. YouSee er et af de selskaber, der har en stor fleksibilitet i forhold til kanaler, hvor du også har rig mulighed for at blande dine kanaler.

Beslut dig for, hvilke TV kanaler du gerne vil have i din YouSee TV pakke og find så den matchende pakke. Husk også altid at sikre dig, at YouSee tilbyder dækning i det område, hvor du er bosat. YouSee er dog et af de selskaber inden for TV pakker, der har den bredeste dækning. De dækker faktisk hele 97% af landet. Det er dog en god idé at tjekke, hvis du har haft problemer med din dækning før.

Du kan nedenfor sammenligne alle TV pakker.

GÅ TIL SAMMENLIGNING   

Læs mere om Boxer TV pakker.