Sådan kan du se Premier League i sæsonen 16/17

TV-rettighederne til Premier League er rigtig dyre, og fodboldkampe fra den bedste engelske række er noget, der virkelig kan trække seere til skærmen. Derfor er der også hård kamp om TV-rettighederne. Det betyder, at det ofte kan være lidt svært at gennemskue, hvor det er, man lige kan se, når Zlatan Ibrahimovic og Manchester United tørner ud på Old Trafford. I denne artikel har vi samlet information omkring, hvor du kan se Premier League på de danske kanaler og streamingtjenester.

Rettighederne til at vise Premier League

I sæsonen 2016-17 deles rettighederne til at vise kampe fra Englands bedste fodboldrække mellem MTG og Discovery Networks. Det er de selskaber, der ejer henholdsvis TV3+, TV3 sport og 6’eren, hvor det er muligt at se Premier League i Danmark i 2016/2017.

Kigger vi på rettighederne til streaming, så er det Viaplay og Dplay, der viser kampene. De deler rettighederne 50/50, og du opnår derved ikke adgang til flere kampe ved at benytte den ene tjeneste frem for den anden. Der er dog den lille krølle, at du kan se de kampe, der sendes på TV3+ eller TV3 sport på Dplay, ligesom du kan se de kampe, der sendes på Viaplay på 6’eren.

Nyt omkring tidspunkter

Kigger vi på den nye sæson sammenlignet med den gamle, så er der nogle ændringer i forhold til, hvornår de forskellige kanaler viser kampene. I år er der for eksempel kun en kamp om lørdagen, der bliver sendt live på enten 6’eren eller TV3+. Kampene bliver dog tilgængelige på Viaplay efter kl. 20:30 lørdag også.

Der er desuden også lavet regler om, at der aldrig må sendes mere end 1 live kamp samtidig. Dette gælder også søndag. Premier League har også indført fredagskampe. Dem vil der i løbet af sæsonen blive spillet 12 af.

For at opsummere så bliver der aldrig vist mere end 1 kamp live. Alle Premier League kampe vises på 6’eren, TV3+ eller TV3 sport. Lørdagskampe der ikke har været vist live kan streames lørdag efter 20:30.

Ønsker du at streame andet sport, så se denne guide

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *