Canal Digital

Hvis du er typen, som elsker TV i HD og bare en generelt gode TV pakker for en lav valuta, så er Canal Digital måske det helt rigtige for dig. Canal Digital ejes nemlig af Telenor, og netop fordi selskabet har den størrelse, som det har, har de muligheden for at give dig utroligt meget for pengene. Canal Digital er kendt for deres fremragende HD kanaler. Derudover kender du dem sikkert fra TV, hvor de har kørt en række kampagner med god succes. Det gode ved Canal Digital er at det også, er et ældre foretagende, hvilket vil sige, at de har den erfaring, der skal til, for at hjælpe dig med at finde den TV pakke, som passer til dig!

GÅ TIL CANAL DIGITAL TV   

Fordele ved Canal Digital TV pakker

Hvis du vælger Canal Digital TV pakker, har du en unik mulighed for at vælge den pakke, som passer til dig. Som udgangspunkt har Canal Digital 2 TV pakker, som du kan købe. Den ene hedder “Familiy”. Det er en TV pakke, som indeholder en masse kanaler. Nærmere indeholder den over 65 TV kanaler, og der er noget i alle genre. Det betyder, at der er noget til en hver sjæl i familien. Det er også noget, som vi ved at Canal Digital TV går meget op i. Det er at levere TV, som alle kan se og være med til. Desuden er Family pakken utroligt billig, den koster nemlig kun 514 kroner om måneden. Derudover har man som Canal Digital kunde altid muligheden for ekstra tilvalg af TV kanaler. For hver TV kanal skal man dertil betale et lille beløb ekstra hver måned.

canal digital informationNår du er ny kunde ved Canal Digital, får du også en TV boks med i købet. Der findes to slags hos Canal Digital. Den lille af boksene får du med i købet, uanset hvilken pakke du køber. Den største af dem koster lidt oven i dit køb. Det gode hvis du vælger den store boks er, at du har muligheden for at gemme en masse ting på den, da den har hele 50GB plads på sig. Det betyder, at du kan gemme ting som film og serier, lige så længe du vil, så længe der er plads til boksen.

Hos Canal Digital får du lidt mere

Hos Canal Digital har du også adgang til en streaming tjeneste, som hedder “GO”. Denne tjeneste gør det muligt, at du kan se dine TV kanaler på computeren, men faktisk kan du også se det på telefonen. Det har de gjort muligt ved at ligge en APP til rådighed, hvor du kan gå ind og logge dig på med dine personlige oplysninger. Dette viser faktisk hvor meget Canal Digital er villige til at gøre for deres kunder. Det er ikke mange andre TV-udbydere, som kan prale med, og derfor skal det naturligvis også gøre, at du overvejer at vælge Canal Digital TV en ekstra gang.

Er kunderne tilfredse med Canal Digital?

Hvis man kigger på Trustpilot, er Canal Digital’s kunder mere end tilfredse med både deres service og TV pakker. det naturligvis dejligt at se, at i kan lide Canal Digital. Blandt de gode anmeldelser lyder, at de har super godt billede på deres Tv pakke. Derudover kommer der positive kommentarer som, fortæller at de har en super god service, og gode TV pakker til prisen. Hvis du skulle have lyst til at få Canal Digital TV, bør du klikke videre på knappen nedenfor.

CANAL DIGITAL TV   

Læs mere om Fullrate.