Fullrate

Hvis du overvejer at skifte til Fullrate TV, bør du læse med nedenfor. Hvis du gerne vil have TV hos Fullrate, skal du rent faktisk også have bredbånd hos dem. Det er her, mange mennesker springer fra, men nu skal du bare høre. For faktisk er det super billigt at anskaffe bredbånd til Fullrate, du kan få basis bredbånd og TV pakke for kun 399 kroner, og så er du i gang. Derfor er det oplagt for dig, at kigge på denne mulighed og hvis du er i den situation, at du gerne vil skifte bredbånd, er det jo bare perfekt. Hvis du allerede nu er overbevist om, at du skal have Fullrate TV og bredbånd, skal du blot klikke på den grønne knap nedenfor.

GÅ TIL FULLRATE TV   

Det får du hos Fullrate

Du kan få en masse ting med Fullrate. Hvis du blot vælger basis TV pakken, som koster 298 kroner om måneden inkl. bredbånd får du 14 TV kanaler. Dette er en pakke løsning, som passer bedst til dem, der ikke nødvendigvis har særligt høje forventninger til deres udvalg af TV kanaler, men samtidig ønsker en billig og god bredbåndsløsning. Hvis du har flere krav, kan Fullrate naturligvis også klare dette. Du kan nemlig for 100 kroner mere om måneden få 20 flere Tv kanaler oven i købet. Det er det, som Fullrate kalder for deres Plus pakke. Som du sikkert har bemærket, er Fullrate ikke ligefrem dem, som har flest Tv pakker på markedet, og det er nu heller ikke noget, som de praler med. Til gengæld har de mest almindelig TV kanaler, og så har de et fremragende bredbånd ved siden af. Det er en af de grunde til, at du skal vælge Fullrate TV pakker.

fullrate-logo-tvHvis du benytter Fullrate skal du desværre have flere bokse for at se TV på flere TV ad gangen. Derfor er Fullrate nok mest oplagt, hvis du/i kun skal bruge et TV, ellers vil det koste jer ekstra, at kunne se fjernsyn på flere forskellige fjernsyn.

Hvad siger kunderne?

Kunderne hos Fullrate er ikke yderligt begejstret. De har fået 6/10 på Trustpilot hvilket jo er over middel. Dog har det på det seneste været mest negative anmeldelser, som har der har været om Fullrate og deres abonnementer. Det skal dog siges, at det er hele Fullrate som virksomhed. Det vil sige, at folk i princippet godt ville kunne smide en dårlig anmeldelse om mobilforbindelsen, hvilket ikke er noget, som du skal bruge. Derfor vil vi anbefale dig, at du går ind og læser og de produkter, som rent faktisk er blevet anmeldt. Til anmeldelserne af TV pakker og bredbånd lyder dog blandt andet, at der er et dårligt signal, og deres TV kommer med udfald. Der er naturligvis også gode historier, så det er lidt op til dig, hvem du egentlig vil tro på. Alt i alt kan Fullrate tilbyde dig glimrende TV og internet til pengene.

GÅ TIL FULLRATE TV   

Læs mere om Telia.