Telia

tv pakker teliaØnsker du en TV pakke, der er moderne, så er Telia den helt rette udbyder. Telia er et alsidigt selskab, hvor du både har mulighed for at få TV, bredbånd og mobilabonnementer. Der er derfor mulighed for at hente en besparelse, hvis du vælger at samle alle ting hos dem. Noget af det, der har gjort Telia så populære på TV-markedet er deres enkelhed i abonnementerne, der gør dem lette at forstå. Ligeledes benytter mange sig også af løsningen med at kombinere TV-pakken og bredbåndsforbindelsen i en samlet pakke, hvorfor der kan være en rigtig attraktiv pris at hente.

GÅ TIL TELIA TV   

Fordele ved TV hos Telia

Priserne for TV hos Telia er rigtig konkurrencedygtige og samtidig, så er det meget mere end blot en traditionel TV pakke. Du modtager nemlig signalet via dit internet, og det er altså med til at skabe en rigtig god forbindelse, så du kan se TV i en rigtig høj kvalitet. Der er også forskellige fordele forbundet med at have de to ting samlet hos den samme udbyder. Først og fremmest kan du som nævnt spare noget på regningen, ligesom du også kun vil modtage en samlet regning. Det er let og enkelt at holde styr på, og opstår der problemer, skal du kun tage kontakt til en udbyder.

Har du Telia som TV udbyder, vil du få nogle forskellige funktioner, der gør TV-oplevelsen noget sjovere. Du har nemlig mulighed for at leje film på internettet, ligesom du også har mulighed for at gense programmer. Har du travlt eller ikke lige når at se et bestemt program, kan du altså nemt gense programmet. Du er altså dermed ikke længere bundet af at skulle se TV på et bestemt tidspunkt men derimod kan du se dine favoritprogrammer, lige når det passer dig.

Som en ekstra feature, har du med Telia også mulighed for at få Spotify med i din TV pakke. Du får altså mulighed for at bruge dit TV til at afspille musik, og det er let og hurtigt og fungerer som en rigtig god løsning.

Det er rigtig nemt at skifte over til Telia, da du blot skal bestille din TV pakke ved dem. Så sørger de for at få flyttet dit andet signal over. Du skal altså ikke tænke på andet end at opsige dit nuværende abonnement, så sørger Telia for resten af arbejdet.

TV pakker hos Telia

Der er 3 forskellige Telia TV pakker at vælge imellem. Der er den mindste pakker, der hedder 4one, der lige nu indeholder 15 kanaler. Så er der den mellem pakke, hvor du har mulighed for at få 25 kanaler. Den helt store pakke indeholder 47 kanaler. Priserne er naturligvis forskellige og fælles for TV pakkerne er, at du har mulighed for at få bredbånd med. Du har her nogle muligheder for at spare penge.

Du kan via de forskellige TV pakker leje film, høre musik, gense programmer med videre, når det passer ind i din hverdag. Der er desuden også en router med i købet, som du ikke skal betale for, ligesom du kan få gratis oprettelse i de 2 store TV pakker.

Klarer sig godt i tests

Telia TV siger ikke blot, at de leverer et godt produkt. Det gør de rent faktisk også. De har vundet flere forskellige tests af betydning for TV udbydere, når det kommer til TV pakker. Der er i de forskellige tests lagt vægt på signalet, stabiliteten, hastigheden og prisen. Her klarer Telia det rigtig godt og har flere gange vundet forskellige tests.

På Trustpilot scorer Telia en scorer på 6,4 ud af 10. Det er dog vigtigt altid at tage kundeanmeldelser som dem et gran salt, da sure kunder har større tendens til at anmelde.

GÅ TIL TELIA TV   

Læs mere om YouSee.