YouSee

Yousee logoYouSee er en af de klart største TV udbydere inden for de danske grænser. De har et godt udvalg i forskellige TV pakker, der dækker ethvert behov. Uanset om du ser lidt eller meget TV, så vil du uden tvivl kunne finde en god pakke hos YouSee. Firmaet er kendt for deres høje kvalitet, og de leverer billede og lyd i top kvalitet.

GÅ TIL YOUSEE TV   

Smarte ting ved YouSee

Med YouSee er du garanteret et meget simpelt TV abonnement, hvor du får mange muligheder i forhold til kanaler, ligesom du også kan afspille TV i forskellige rum. Du kan se alle kanalerne over alt i din bolig. Det kan du gøre, uden at du skal bruge mere udstyr som for eksempel boks og så videre. Du skal blot sætte dit kabel i stikket, og så kan du nyde TV fra YouSee. Det er da nemt!

YouSee TV pakker gør det samtidig muligt for dig at se TV, lige når du har lyst. Har du derfor et program, som du gerne vil se men ikke kan se, så kan du optage programmet og se det, lige når det passer ind for dig. TV fra YouSee er altså dermed meget fleksibelt.

YouSee TV pakker

Hvis du gerne vil have din TV pakke hos YouSee, kan du som udgangspunkt vælge mellem 3 TV pakker. Der er en mindre pakke, en mellem pakke, og så en stor pakke med mange kanaler. Uanset hvor mange kanaler du har, kan du helt sikkert også finde en TV pakke, der passer til dit behov for TV kanaler. Det er klart, at jo større pakke, du ønsker, jo flere TV kanaler kan du også få.

YouSee tilbyder også en service, der hedder YouSee Plus. Denne indebærer, at du kan optage, spole og sætte et program på pause. Det er TV på en helt ny måde, der gør det muligt for dig, at passe dine TV-vaner ind i hverdagen. Du kan desuden leje film direkte på dit TV og så endda i et stort udvalg.

YouSee har også kabel TV, der har de ældre kanaler, der er analoge samt de nyere digitale kanaler. Kanalerne der er analoge, er dog beskåret kraftigt på det seneste, og YouSee forventer da også, at det blot er et spørgsmål om tid, før samtlige kanaler er digitale. Ønsker du en stabil udbyder, så er YouSee en af de absolut bedste og mest populære TV udbydere på det danske marked.

GÅ TIL YOUSEE TV