De bedste Smart TV apps til dit Samsung TV

Selvom det selvfølgelig ikke er alle der har fået opgraderet deres tv til et smart tv endnu, så er langt de fleste tv nu om dage med indbygget smart funktionalitet. Der er efterhånden ikke så meget grund til at købe eksterne streaming enheder, når de fleste smart tv har dem indbygget fra start af.

Hos Samsung hedder deres Smart TV’s OS “Tizen”. Tizen OS er hurtig og responsiv, men hvis du vil have det fulde ud af den, bliver du nødt til at installere ekstra apps. Heldigvis er der masser at finde på Samsungs app markedsplads, hvilket selvfølgelig ikke altid er godt i sig selv. Vi hjælper dig med at finde rundt i det store udbud af apps til dit Samsung Smart-tv.

Netflix

Netflix er jo næsten selvskrevet hos langt de fleste. De har en masse godt indhold som man ikke må gå glip af, specielt efter at de er begyndt at producere en masse TV serier selv, har standarden oppet sig en hel del.

HULU

Selvom Hulu egentlig er US only, så kan det godt lade sig gøre at tilgå deres service ved hjælp af en VPN. Der er ikke når så meget indhold på Hulu, men det er stadigvæk et kig værd hvis du er glad for streaming.

Playstation Now

Med Playstation Now appen, kan du komme til at spille et udpluk af dine playstation 3 spil på dit tv.

Selvom det lyder mærkeligt, så kan dette lade sig gøre fordi at spillet streames direkte fra udbydernes servere, hvilket giver en lidt mindre responsiv følelse end hvis du spillede det direkte fra din konsol. Med en ordentlig internet forbindelse burde det dog være minimalt.

HBO

HBO er en streaming tjeneste der har en masse eksklusivt indhold fra nogen af de mest populære tv-serier, som fx Game of Thrones. Hvis man er vild med høj kvalitets tv-serier så bør HBO appen være fast inventar på dit samsung smart-tv.

YouTube

YouTube har virkelig meget indhold nu om dage. Og nej, det er ikke kun videoer af katte længere. Der findes en masse godt indhold, såsom musikvideoer, dokumentarer, reality tv, komedie serier og meget mere. Du kan stort set finde indhold for enhver smag på YouTube. Og hvorfor ikke se det på en stor skærm? Nu om dage kan man faktisk også leje eller købe hele film direkte på YouTube, for et mindre beløb.

Spotify

Selvom du sikkert kan få en masse godt musik ud gennem højtalerne vha. YouTube musikvideoer, så er der god mulighed for at høre et noget større udvalg af musik på Samsungs spotify App. Det anbefales dog at betale for et månedligt abonnement, medmindre man selvfølgelig er ligelgad med at blive afbrudt af reklamer i tide og utide.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *