Hvad er smart TV?

Smart TV er et voksende begreb i Danmark. Det er dog ikke alle, der ved hvad det betyder. I denne artikel får du en introduktion til, hvad smart TV er.

Et smart TV er et tv, der er koblet op til internettet. Sammenlignet med andre fjernsyn, har det en noget kraftigere processer, der giver en bedre oplevelse med at se TV. I et smart TV er der både mulighed for at browse og surfe på nettet, men noget som producenterne satser meget på er apps, ligesom vi kender det fra smartphones, Ipads og så videre. En af de nyere smarte funktioner ved Smart TV er også, at du kan koble det op til Skype og andre former for videochat. Så kan du gennemføre videoopkald.

Man kan i lang udstrækning drage mange paralleller fra den udsigt, der har foregået inden for markedet med smartphones til den, der er ved at finde sted nu med smart TV’et. Du får nemlig mange af de samme funktioner i dit TV, som du har på din mobil.

TV seening er begyndt at blive mere avanceret med specielle funktioner som for eksempel muligheder, hvor man kan optage, spole frem og tilbage som man vil. TV’et er dog også begyndt at få stor konkurrence fra streamingtjenester som Netflix og Viaplay, hvor det er muligt at se TV, film og serier, når det passer ind i din hverdag. Man kan sige, at det er lidt de samme muligheder, du får med et smart TV.

Smart TV kort ridset op

Med et smart TV får du altså følgende fordele og muligheder:

  • Mulighed for at lave videoopkald
  • Installere apps
  • Browse
  • Bruge sociale medier
  • Høre musik
  • Forslag til on demand film

Vi håber, at du fik noget ud af denne guide omkring Smart TV. Der er ingen tvivl om, at dette er noget, der vil udvikle sig meget i fremtiden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *